O nama

TVRTKA: STRATURA d.o.o.
ADRESA: Braće Radića 172, Strizivojna
OIB: 34416140866
IBAN: HR4223400091110962880
DIREKTOR UPRAVE: Miroslav Šolić, mag. ing.

Tvrtka Stratura d.o.o je trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću osnovano s ciljem upravljanja grobljem i obavljanja komunalne djelatnosti na području Općine Strizivojna.

Trgovačko društvo Stratura d.o.o. osnovano je Odlukom Općinskog vijeća Općine Strizivojna. Društvo je upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku (MBS 030208633), temeljnog kapitala u iznosu 50.000,00 kn uplaćenog u cijelosti. Sukladno zakonskim odredbama Općinski načelnik je ovlašten imenovati i razrješavati predstavnike osnivača u Skupštini Društva. Slijedom navedenog Skupštinu čini Općinski Načelnik. Upravu Društva čini jedan član – direktor, koji zastupa Društvo pojedinačno i samostalno a imenovan je od strane Osnivača (Skupštine) posebnom odlukom.

Stratura d.o.o. upravlja grobljem na temelju Odluke Općinskog vijeća od dana_____.

Poduzeće obavlja usluge za Općinu Strizivojna, ali i za sve mještane na području Općine. Svaki mještanin naše Općine može se javiti na naš kontakt za sve vrste sezonskih komunalnih poslova, te ukoliko sami niste u mogućnosti kositi travu, očistiti snijeg ispred kuće, održavati grobno mjesto i sl., javite se na našu adresu i dogovorite da vam komunalno poduzeće odradi poslove uz pristupačnu cijenu usluge.

Osnovni cilj Društva je pružati, stanovnicima Općine i ostalim korisnicima, visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga.